dijous, 18 novembre 2021

El subdelegat del Govern a Lleida visita El Taller de Torrons Virginias d'Agramunt

El subdelegat del Govern a Lleida visita El Taller de Torrons Virginias d'Agramunt

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, s'ha desplaçat avui a la comarca de l'Urgell on ha visitat El Taller de Torrons Virginias d'Agramunt i ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde de Puigverd d'Agramunt, Joan Eroles.

Acompanyat pel director gerent de Torrons Virginias, Àngel Jubete, el subdelegat ha conegut de prop l'elaboració d'aquest producte, ha participat de forma directa en el procés artesanal d'elaboració i ha compartit els projectes de futur i creixement de l'empresa.

En aquest sentit, l'empresa continua apostant per l'elaboració del torró tradicional a l'obrador inaugurat a Agramunt l'any 2019 però també per l'ampliació de la gama de productes amb altres línies. En la visita a les instal·lacions del Taller de Turrons Virginias, José Crespín ha volgut destacar el fet que l'empresa "hagi pogut formalitzar la seva inscripció dins la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Torró d'Agramunt, un fet destacable perquè la IGP guanya un nou elaborador artesà de torró després de més de 30 anys sense noves incorporacions".

El subdelegat també ha volgut destacar "l'empenta professional de l'empresa ja que després de consolidar la seva presència a Catalunya i a Espanya, vol consolidar l'exportació a Europa per buscar nous mercats a un producte de qualitat que és un referent no només d'Agramunt sinó de tota la comarca urgellenca".

Posteriorment, José Crespín ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde de Puigverd d'Agramunt, Joan Eroles, amb qui ha fet repàs dels temes d'interès en aquest municipi, com per exemple, els projectes inclosos en les convocatòries d'ajuts dels fons europeus Next Generation.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 35%
vent: 10km/h NE

 • 38°C
  DT
 • 38°C
  DC
 • 36°C
  DJ
 • 39°C
  DV
 • 41°C
  DS

En directe

Els Informatius