divendres, 19 de novembre 2021

Creu Roja Agramunt rep una donació de 300 euros del Grup d'Ensenyants Urgell-Segarra

Creu Roja Agramunt rep una donació de 300 euros del Grup d'Ensenyants Urgell-Segarra

El grup d'Ensenyants Urgell-Segarra, l'associació de professionals de l'ensenyament d'aquestes dues comarques, que treballa per promocionar el moviment de renovació pedagògica, ha fet una donació de 300 euros a Creu Roja Agramunt que es destinarà a projectes d'infància.  

Concretament, es destinaran a finançar el projecte Èxit Escolar, un projecte de suport educatiu per als infants del municipi, perquè puguin mantenir un nivell adequat per al seu desenvolupament i facilitar l'adquisició d'hàbits i habilitats socials. 

Els agramuntins Ernest Caufapé Curià i Ramon Bernaus Vila, president i secretari del Grup d'Ensenyants Urgell-Segarra, que també són socis de l'entitat, han destacat: "No només són mereixedors de la nostra atenció els centres de primària i secundària, sinó que també ho són les entitats que fan tasques de suport social com la Creu Roja". Des de l'associació també s'ha subratllat la importància d'intercanviar sinergies entre tots "els agents del territori implicats en l'educació social". 

Per la seva part, des de L'Assemblea Local de Creu Roja d'Agramunt, agraeixen aquest gest que els permetrà renovar materials didàctics i educatius per al projecte d'Èxit Escolar.  


Foto: Instal·lacions de Creu Roja Agramunt. D'esquerra a dreta: Ramon Bernaus Vila, secretari del Grup d'Ensenyants Urgell-Segarra; Gil Solanes, president de l'assemblea Creu Roja Agramunt; Ernest Caufapé Curià, president del Grup d'Ensenyants Urgell-Segarra; Roser Diego Llorens, membre de l'assemblea Creu Roja Agramunt

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius