dilluns, 22 novembre 2021

Agramunt se suma al Gran Recapte durant aquesta setmana

Agramunt se suma al Gran Recapte durant aquesta setmana

Des d'aquest passat divendres i fins el dia 27 de novembre el Banc dels Aliments de Catalunya impulsa la 13a edició del Gran Recapte. Amb el lema ‘Ningú està preparat per la pobresa', la campanya es desplegarà, per segon any consecutiu, de forma virtual. Això vol dir que no es poden donar aliments físicament sinó que es demana una col·laboració econòmica. L'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, ho explica: "Els donatius no seran amb productes alimentaris, sinó que seran econòmics. Un cop passem per caixa als establiments col·laboradors, ens preguntaran si volem col·laborar amb el Gran Recapte i podrem fer donatius de diferents imports".

Per tant, qui ho desitgi podrà col·laborar fent un donatiu a través d'una aplicació o a les caixes dels supermercats i, per primera vegada, també a punts de donació repartits pel petit comerç. En el cas d'Agramunt, aquest any se sumen a la iniciativa els supermercats Plusfresc, Caprabo, Eurospar i també les dues botigues de Cal Sera i les dues de Cal Serra. 

Fernández afegeix que els donatius econòmics que es facin a Agramunt, es quedaran pel Banc d'Aliments d'Agramunt: "Aquests donatius econòmics aniran destinats a aquests establiments i a les persones i famílies usuàries del Banc d'Aliments d'Agramunt. Per tant, els diners i col·laboracions que tinguem a Agramunt, aniran destinats a les famílies agramuntines que més ho necessitin". A dia d'avui, unes 30 famílies agramuntines són usuàries del Banc d'Aliments. 

Les donacions, aquest any, es poden fer mitjançant la web www.granrecapteonline.com  del 11 de novembre fins al 11 de desembre; als supermercats adherits, del 19 al 27 de novembre; al petit comerç i també per Bizum, enviant els diners al 33596.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 80%
vent: 10km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 9°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 8°C
  DV

En directe

Els Informatius