dilluns, 22 novembre 2021

La metge pediatra Margaret Creus, co-autora del 'Llibre Blanc de les Distròfies Hereditàries de la Retina' publicat per Novartis

La metge pediatra Margaret Creus, co-autora del 'Llibre Blanc de les Distròfies Hereditàries de la Retina' publicat per Novartis

La metge pediatra agramuntina, Margaret Creus, és una de les co-autores del ‘Llibre Blanc de les Distròfies Hereditàries de Retina', una publicació editada per Novartis que recentment s'ha presentat al congrés de la Sociedad Española de Retina y Vítreo (SERV). Creus indica que aquest llibre blanc és important perquè servirà com a guia per conèixer aquestes malalties i els nous tractaments: "És important perquè tradicionalment, aquestes malalties no tenien tractament i ara, ja hi comença a haver algun tractament. Això vol dir que tot canvia. Si hi ha tractament, vol dir que els pacients han d'estar ben diagnosticats. I per fer aquest diagnòstic, primer hem de conèixer aquestes malalties".

El ‘Llibre Blanc de les Distròfies Hereditàries de Retina' és una guia dirigida a oftalmòlegs en la que es parla a les distròfies de retina, des del diagnòstic fins als diferents abordatges terapèutics que hi ha a l'actualitat i tot, des d'una visió multidisciplinar.

En la confecció d'aquesta guia hi ha participat diferents experts en el tema, des d'oftalmòlegs, a investigadors, genetistes i també pacients experts.


Imatge d'arxiu de Margaret Creus (esq.)

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 80%
vent: 10km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 9°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 8°C
  DV

En directe

Els Informatius