dilluns, 22 de novembre 2021

La sardana 'Des de sempre', de Jean Michel Ginesta, guanya el primer concurs de composició de sardana d'Agramunt

La sardana 'Des de sempre', de Jean Michel Ginesta, guanya el primer concurs de composició de sardana d'Agramunt

Coincidint amb la festivitat de santa Cecília, patrona dels músics, el passat diumenge va tenir lloc l'acte d'entrega del premi del primer concurs de composició de sardana organitzat per l'Escola Municipal de Música juntament amb les regidores de cultura i educació de l'Ajuntament d'Agramunt. La sardana ‘Des de sempre', de Jean Michel Ginesta, ha sigut la guanyadora d'aquest certamen, en la que hi ha participat un total de 25 obres.

El jurat també ha escollit tres peces més que han estat les finalistes: ‘Com una nina', de Xavier Piñol; ‘Agramunt, dolces rotllanes', de Xavier Cassanyes, i ‘Als peus d'Almenara', de Joan Moliner.

El públic assistent a l'acte va poder escoltar les peces finalistes i guanyadora en directe, ja que foren interpretades per la cobla Vents de Riella. El guanyador, Jean Michel Ginesta no va poder assistir a l'acte, però va enviar un vídeo d'agraïment.

D'altra banda, durant l'acte també es va fer entrega dels premis del tercer concurs musical de santa Cecília adreçat a l'alumnat de l'escola. Els guardonats han estat els següents:

- Categoria A: 1r premi per Guillem Gutiérrez amb l'obra: 'Nit fosca'.

- Categoria D: Doble 1r premi per Iris Santacreu amb l'obra: 'La sort', i pels germans Jan i Lis Garcia amb l'obra 'Gota d'aigua'.

Segon premi pel grup format per Andrea Basaraba, Anna Galceran, Mariona Perelló i Laia Solé amb l'obra ‘Gimmy'

- Categoria E: 1r premi per Bernat Varino amb l'obra 'Un ratolí al rebost'.

Doble segon premi pel grup format per Arnau Vilaró, Gerard Lluch i Genís Gilabert amb l'obra 'Halloween' i per Cesc Santacreu amb l'obra 'La tardor'.

Doble tercer premi pel grup format per Guerau Alcalde, Iria Bobet, Berta Bobet i Emma Roset per l'obra 'Discussió amistosa' i per Alba Pijuan amb l'obra 'Una bola de nadal'.

- Categoria F: 1r premi per Lluc Ribalta amb l'obra 'El soroll del bosc'.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius