dimarts, 23 novembre 2021

Convoquen el segon concurs de dibuix 'Viu el Nadal a Agramunt'

Convoquen el segon concurs de dibuix 'Viu el Nadal a Agramunt'

L'Ajuntament d'Agramunt ha organitzat un concurs de dibuix dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys sota el títol ‘Viu el Nadal a Agramunt'. La temàtica del concurs és Nadal i qualsevol element que faci referència al municipi d'Agramunt. S'hi pot participar en 9 categories diferents (per cursos des de P3 a 6è de primària). Els dibuixos s'han d'entregar a les Oficines de l'Ajuntament i s'han de presentar acompanyats d'un sobre tancat amb les dades de l'autor: nom i cognoms de l'autor, edat i curs, i les dades de contacte del pare, mare o tutor. El termini de presentació finalitzarà al 3 de desembre. 

Els dibuixos es poden fer amb qualsevol tipus de tècnica (aquarel·la, llapis, retoladors, ceres, collage...) i s'han de presentar en format DIN A4. Només s'acceptarà una obra per participant. Hi haurà un premi per a cada categoria que consistirà en un xec regal de 20 euros que es podrà bescanviar als establiments d'Agramunt.

Els guanyadors de cada categoria es donaran a conèixer a les xarxes socials el dia 8 de desembre durant el Mercat de Nadal. Tota la informació i les bases del concurs es pot trobar al web Agramunt.cat i al següent enllaç.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 12°C
  DV
 • 14°C
  DS
 • 11°C
  DG

En directe

Els Informatius