dimecres, 24 novembre 2021

Torna el 'Let's Clean Up Europe' a l'Urgell

Torna el 'Let's Clean Up Europe' a l'Urgell

El Consell Comarcal de l'Urgell, el Consorci per a la Gestió dels Residus Urbans de l'Urgell, Urgell Net, SA i l'Ajuntament de Tàrrega han organitzat una nova edició del ‘Let's Clean Up Europe' amb l'objectiu de conscienciar la societat sobre la gran quantitat de residus que llancem de forma incontrolada a la natura. En aquesta edició s'actuarà a la zona del Motocròs i el Tossal del Mor a Tàrrega el proper 28 de novembre.

En el marc de la Setmana Europea de la prevenció dels residus, els voluntaris que vulguin participar en l'acció de neteja de l'entorn del motocròs, caldrà que prèviament s'inscriguin al formulari preparat per l'ocasió. A totes les persones inscrites se'ls lliurarà bosses per a la recollida dels residus i guants de protecció individual.

Com a novetat, al finalitzar l'activitat es farà una visita guiada a l'entorn de Mas d'en Colom, casa Borges, que recentment ha estat restaurada per la família Pont.

Les accions de neteja donen resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals evitant possibles contaminacions i restaurar-ne l'habitat i el paisatge. Més enllà d'aquest fet, és una acció de sensibilització per a la ciutadania, ja que és una bona oportunitat per visualitzar l'efecte dels comportaments incívics.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h NE

 • 13°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 5°C
  DG
 • 6°C
  DL
 • 12°C
  DT

En directe

Els Informatius