dijous, 25 de novembre 2021

Comencen els tallers 'Parlem de músiques i imatges sexistes' pels alumnes de 3r d'ESO

Comencen els tallers 'Parlem de músiques i imatges sexistes' pels alumnes de 3r d'ESO

En el marc del dia 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers  les dones,  s'han organitzat des del SIAD de l'Urgell, els tallers ‘Parlem de les músiques i imatges sexistes',  per a conscienciar als joves de les desigualtats de gènere que hi ha a l'àmbit musical, publicitari i visual. Aquests tallers estan adreçats a l'alumnat de 3er d'ESO dels centres educatius de l'Urgell. Són 23 tallers que es duran a terme durant el curs 2021-2022 i dels quals en podran gaudir unes 440 persones. Aniran a càrrec d'Estel Oriola i els seus col·laboradors.

Es tracta d'una iniciativa inclosa dins del XXI Programa Comarcal de Suport a l'Educació, organitzada per l'Àrea d'Educació del Consell Comarcal de l'Urgell, el Servei Educatiu de l'Urgell i el Servei d'Informació i Atenció a les Dones de l'Urgell, SIAD.

L'objectiu d'aquests tallers és ajudar a l'alumnat a reeducar la seva forma de relacionar-se, identificant estereotips i prejudicis amb una mirada crítica i amb perspectiva feminista,  identificant possibles situacions de violència masclista.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius