dimecres, 1 de desembre 2021

Bernat Solé, delegat del Govern a Lleida, visita el Centre Cal Carreter del Grup Alba a Agramunt

Bernat Solé, delegat del Govern a Lleida, visita el Centre Cal Carreter del Grup Alba a Agramunt

El delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, ha visitat avui el centre de recursos Cal Carreter d'Agramunt, on el Grup Alba tira endavant un projecte de fusteria per generar ocupació terapèutica i en un futur nous llocs de treball. Actualment, el centre dona servei a 17 persones.

Acompanyat de l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernàndez, s'ha entrevistat amb la directora del Grup Alba, Maite Trepat, i la responsable de Cal Carreter, Nayra Figueres, les quals han presentat alguns dels projectes que ja tenen en marxa, com ara l'elaboració d'ornamentació nadalenca amb fusta per vendre al Mercat de Nadal d'Agramunt i encàrrecs per algunes empreses de la zona.

Solé ha lloat el projecte de descentralització dels serveis diürns i ocupacionals que ha emprès el Grup Alba amb l'objectiu d'apropar-los a les localitats on viuen les persones a les quals presta atenció. Aquest model, que, a banda del d'Agramunt i dels que l'entitat ja té a Tàrrega i a Cervera, compta amb nous espais a Guissona i a Verdú, "ajuda a oferir un suport i un acompanyament encara més inclusius i a estrènyer la vinculació de l'activitat del Grup Alba a la comunitat", ha afirmat el delegat.

Cal Carreter, que havia albergat l'antiga fusteria del poble, torna a acollir una activitat del mateix ram amb el projecte de fusteria que hi ha implantat el Grup Alba. L'espai ha estat cedit per la família Ros.

Prèviament, Bernat Solé ha visitat Sanaüja, on s'ha reunit amb l'alcaldessa Gemma Martínez, i membres del consistori, per tractar de projectes del municipi. Durant un recorregut pel poble, han fet parada a la casa on va néixer el seu fill il·lustre, el poeta Joan Margarit.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 22°C
  DG.
 • 21°C
  DL.
 • 21°C
  DT.

En directe

Els Informatius