dimarts, 7 de desembre 2021

Creu Roja activa de nou la campanya 'Els seus drets en joc' per a més de 40 infants de la vila

Creu Roja activa de nou la campanya 'Els seus drets en joc' per a més de 40 infants de la vila

L'Assemblea Local de Creu Roja d'Agramunt s'uneix, un any més, a la campanya ‘La Joguina Educativa. Els seus drets en joc', amb la que es vol aconseguir que cap infant es quedi sense joguines. En el cas d'Agramunt, indica la voluntària de l'entitat, Sara Solé, s'han de recollir joguines per a més de 40 infants: "Uns 40 infants propis de l'Assemblea Local de Creu Roja d'Agramunt. Ja estan dins d'altres projectes com la campanya d'alimentació, Èxit Escolar, donació de bolquers o de material escolar". Aquesta xifra, no obstant, pot ser superior en tant que des de Serveis Socials poden incloure a més menors que ho necessitin. Les joguines són per infants de 0 a 12 anys, tot i que la franja d'edat per la que es necessiten més joguines és la de 6 a 8 anys.

Amb aquesta campanya es vol fomentar el valor pedagògic i la importància educativa del joc a l'hora de fomentar diferents valors: "Intentem que si es treballa amb la família, que les joguines siguin cooperatives, perquè molts tenen germans i germanes i així poden jugar tots; també que siguin no bèl·liques, no sexistes i que siguin noves".

A més, en el cas d'Agramunt, aquest any també es demana que s'aportin llibres per complementar els lots: "Completar els lots de regal amb els llibres. La lectura és una de les coses més importants que s'ha de treballar en aquestes edats i hi ha molts infants a qui els hi agrada molt llegir".

En el cas d'Agramunt, les donacions es poden fer als punts de recollida, ubicats a la botiga Joguines Cal Sangrà i també a les llibreries de la vila i també a l'oficina de la Creu Roja d'Agramunt. Les donacions es poden fer fins al proper 21 de desembre.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius