dimarts, 7 desembre 2021

L'Urgell activa les activitats de salut per Nadal

L'Urgell activa les activitats de salut per Nadal

El Consell Comarcal de l'Urgell i el Consell Esportiu de l'Urgell tornen a activar, durant les Festes Nadalenques, tres projectes basats en el foment dels hàbits de vida saludables i que pretenen millorar la salut de la població. El conseller comarcal d'esports, Silveri Caro, així ho indica: "Des del Consell Comarcal de l'Urgell i el Consell Esportiu de l'Urgell tornem a posar en marxa una sèrie d'activitats que volen promoure l'activitat física, l'esport, els hàbits saludables i totes aquelles activitats que estan relacionades amb la salut, ja sigui física com mental".

En total es reprenen 3 accions enfocades a la salut integral de la població. Per una part, s'emetran es nutrireceptes per Youtube i les xarxes socials del Consell Comarcal, on la nutricionista Ester Vives elaborarà receptes saludables molt senzilles.

També es faran xerrades d'habilitats parentals per a famílies amb adolescents i, finalment, es convoca la segona edició de ‘L'Urgell et repta'. Es tracta d'un esdeveniment de llarga durada basat en l'assoliment de reptes esportius on el principal objectiu és crear hàbits saludables mitjançant l'esport i dinamitzar els pobles del territori implicant-los en l'entorn natural de què disposen. L'edició d'aquest any compta amb algunes petites modificacions tècniques que pretenen popularitzar més els reptes i incloure activament el públic familiar ja que està destinat a tot tipus d'edats i nivells de condició física. L'esdeveniment s'iniciarà el dilluns dia 20 de desembre. 

Aquests projectes s'han pogut dur a terme gràcies al Pla econòmic en l'àmbit de la Salut de la Diputació de Lleida amb un pressupost total de 5.255 euros i també amb la col·laboració dels ajuntaments d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega, que aporten els premis.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h NE

 • 13°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 5°C
  DG
 • 6°C
  DL
 • 12°C
  DT

En directe

Els Informatius