dimarts, 7 desembre 2021

Agramunt estrena noves llums de Nadal fetes per artistes locals

Agramunt estrena noves llums de Nadal fetes per artistes locals

Agramunt estrena aquest any noves llums de Nadal. Concretament, són quatre panells lluminosos que s'afegeixen a l'enllumenat nadalenc. Aquests panells són dissenys exclusius i únics, ja que s'han creat específicament amb motius i referències de la vila. Aquesta iniciativa és fruit d'una proposta que el consistori va fer a l'estiu a artistes locals on se'ls va demanar que creessin un disseny que tingués personalitat pròpia, i que d'alguna manera s'identifiqués amb Agramunt. 

El resultat final és un panell horitzontal amb la silueta dels torrons d'Agramunt i de la xocolata a la Pedra, i uns panells verticals amb la flor de lis, creacions de les artistes locals Anna Maria Ribó i Serafina Balasch. Les noves llums s'han instal·lat a l'encreuament de la baixada del carrer Sió amb el carrer Àngel Guimerà, i a la circumval·lació de l'avinguda Catalunya a l'altura del carrer Camí de les planes.

La voluntat del consistori és donar continuïtat a aquesta iniciativa i invitar a altres artistes locals a presentar les seves propostes i poder anar ampliant i renovant l'enllumenat nadalenc existent. Una renovació que ja s'ha estat duent a terme els últims anys, amb l'adquisició de l'arbre de llums que s'instal·la a la plaça de l'Església, les tires de llums que es col·loquen a les arcades dels porxos o els més de 400 m de llum que travessen el carrer Sió i el carrer Sant Joan.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius