dijous, 16 de desembre 2021

Instal·len cartelleres municipals on poder empegar cartells

Instal·len cartelleres municipals on poder empegar cartells

L'Ajuntament d'Agramunt està instal·lant cartelleres municipals en diversos espais del municipi. La finalitat d'aquesta acció és ordenar el repartiment de cartells i evitar que les parets del municipi donin una imatge de desordre i brutícia. Les cartelleres estan ubicades en zones de pas habitual i punts estratègics com el carrer Sió, l'avinguda Catalunya, el carrer Barretina o el carrer Ensenyament perquè tothom pugui veure i informar-se dels actes i activitats que es fan. 

El consistori també informarà a les entitats que les cartelleres estan a la seva disposició perquè puguin anunciar les seves activitats i penjar-hi els cartells, i els recordarà que a partir d'ara només estarà permès penjar cartells en aquests espais. 

Amb la instal·lació d'aquestes cartelleres també s'ha iniciat una campanya per evitar que s'enganxin cartells publicitaris i anuncis en espais no autoritzats. És per aquest motiu que es recorda que en aquests espais, on habitualment es pengen cartells, a partir d'ara no estarà autoritzat fer-ho. La iniciativa anirà més enllà i també s'iniciarà una campanya sancionadora per a les persones, entitats o organismes incívics que continuïn enganxant adhesius o cartells en espais no autoritzats.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

4°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius