dijous, 23 desembre 2021

L'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt reprendrà el curs el proper 12 de gener

L'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt reprendrà el curs el proper 12 de gener

L'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt ha programat ja el segon i tercer trimestre del curs amb un total de 13 conferències i una sortida cultural a Barcelona.

La primera sessió del segon trimestre tindrà lloc el dimecres, 12 de gener amb el professor d'Història Medieval a la Universitat de Lleida, Joan Busqueta, qui oferirà la xerrada ‘El regnat de Pere el Cerimoniós (1336-1387): llums i ombres'. 

A partir d'aquí, les xerrades tindran lloc fins l'1 de juny amb conferenciants com la fisioterapeuta Marta Llobera; el doctor en Història de l'Art Joan Minguet; la llicenciada en Història contemporània Assumpta Montellà; l'advocat i farmacèutic Antoni Gelonch-Viladegut; l'escriptor Jordi Galves; el llicenciat en Farmàcia, Xavier Palau; el professor associat de la UdL, Serafí Cambray; la podòloga agramuntina, Marta Roig; el conseller i cap de la secció de Geopaleontologia de l'IEI, Antoni Lacasa; el professor de la UdL, Ignasi Aldomà; el periodista David Revelles i, finalment, la última sessió anirà a càrrec del Màgic Andreu.

A part, pel 25 de maig, s'ha programat una sortida cultural a Barcelona on el periodista i guia cultural David Revelles acompanyarà als assistents en la visita ‘Desxifrant la Barcelona maçònica. Les petjades de la societat secreta a la Ciutat Comtal".

Totes les conferències s'impartiran a les 17.00 h a la Sala del Teatre del Casal Agramuntí.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h NE

 • 13°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 6°C
  DG
 • 7°C
  DL
 • 10°C
  DT

En directe

Els Informatius