divendres, 14 de gener 2022

Creu Roja Agramunt reparteix 40 joguines a 30 infants amb la campanya 'Els Seus Drets en Joc'

Creu Roja Agramunt reparteix 40 joguines a 30 infants amb la campanya 'Els Seus Drets en Joc'

L'Assemblea Local de Creu Roja d'Agramunt ha repartit un total de 40 joguines a 30 infants de la vila amb la campanya de joguines ‘Els Seus Drets En Joc', una acció que en el conjunt de la província ha repartit 1.748  joguines entre 1.681 infants de famílies que es troben en situació de risc de vulnerabilitat.

Aquesta campanya ha assolit el seu doble objectiu: distribuir joguines noves, cooperatives, no bèl·liques ni sexistes, i promoure el dret al joc a tota la infància. Tot això gràcies a la col·laboració ciutadana i al teixit empresarial, així com a les 73 persones voluntàries de Creu Roja Joventut que hi han participat. 

Per altra part, dir que Creu Roja Agramunt ha reactivat la xarxa d'acollida i acompanyament lingüístics per a persones immigrants. L'objectiu és proporcionar uns coneixements mínims per facilitar el viure i treballar a Catalunya. Així, es respon a les necessitats inicials de formació i informació dels usuaris, se'ls hi facilita l'accés als serveis i es promou la seva autonomia, així com la igualtat d'oportunitats.

Actualment, des de l'entitat s'atenen fins a 30 persones que es divideixen en tres grups d'alfabetització: inicial, mitjà i superior. Tots els participants disposen de recursos per aprendre la llengua catalana. Se'ls ensenya a llegir i escriure, però també se'ls hi ofereixen mètodes per parlar amb fluïdesa. 

Les voluntàries a càrrec d'aquest servei són dues, la Sandra i la Carol.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius