divendres, 14 gener 2022

Organitzen dues sessions grupals per a dones víctimes de violències masclistes

Organitzen dues sessions grupals per a dones víctimes de violències masclistes

En el marc del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l'Urgell va organitzar, el passat mes de desembre, 2 sessions grupals d'assessorament psicològic per a dones que han patit violències masclistes. Tenint en compte que des del SIAD de l'Urgell s'ha detectat un gran increment d'atencions a dones que han patit violències masclistes, es van organitzar aquestes sessions d'assessorament psicològic adreçat a aquestes usuàries, creant un espai per mostrar i compartir sentiments, emocions i inquietuds viscudes amb les violències de gènere, que poden ser psicològiques, físiques, vicàries, etc.  

L'objectiu d'aquests tallers és treballar diferents aspectes com la seva autoestima, que sovint és molt baixa, per tal d'empoderar-les i enfortir-les per afrontar amb força, el seu dia a dia.  Aquests tallers han anat a càrrec de la psicòloga del servei, Neus Planell. 

La seva realització es valora molt positivament i es preveu que se'n puguin realitzar més en els propers mesos. 

Aquestes actuacions s'han organitzat des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones, SIAD de l'Urgell ; amb el suport econòmic de l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i el Fons per al Pacte d'Estat del Ministeri d'Igualtat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 23°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 27°C
  DS

En directe

Els Informatius