dimecres, 26 gener 2022

Més de 150 certàmens firals programats pel 2022 al conjunt del territori

Més de 150 certàmens firals programats pel 2022 al conjunt del territori

Les terres de Lleida, Pirineu i Aran tenen programades 156 fires per a l'any 2022, esdeveniments que es poden consultar a la guiadefires.cat, una eina digital que ofereix el Patronat de Promoció Econòmica i que té l'objectiu de ser un instrument de consulta pràctica, dinàmica i interactiva, on es recullen els esdeveniments firals que es desenvolupen anualment en el conjunt del territori.

La Guia de Fires està allotjada a la web del Patronat de Promoció Econòmica,  www.promocioeconomica.cat. En aquest espai es poden trobar els certàmens, les mostres i mercats que tenen lloc al territori i que reflecteixen el potencial econòmic dels municipis amb propostes, que van de la gastronomia a la promoció dels oficis, de la història i les tradicions a l'art i la cultura.

En aquesta 23a edició, un total de 88 poblacions del territori celebraran algun esdeveniment firal centrat en els àmbits alimentari-gastronòmic, artesania-activitat artística, agrícola-ramader, comerç i serveis, recreació històrica-tradicions, multisectorial i altres.

L'àmbit alimentari-gastronòmic, com la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, és el que major nombre de fires acull (49), seguit del dedicat a l'artesania i a les activitats artístiques (47), mentre que a la demarcació s'organitzen 16 esdeveniments firals al voltant de l'agricultura i la ramaderia, 10 a la recreació històrica i 8 a l'automoció, entre altres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius