dijous, 27 de gener 2022

Junts per Agramunt considera que els pressupostos municipals són poc realistes

Junts per Agramunt considera que els pressupostos municipals són poc realistes

El grup municipal de Junts per Agramunt a l'Ajuntament d'Agramunt considera que l'equip de govern ha actuat amb una manca de previsió a l'hora de gestionar el dia a dia dels agramuntins, segons declara el portaveu del grup, Antonio Farré, en una entrevista a Ràdio Sió: "Des del nostre punt de vista ha estat un any d'anar fent, d'anar solucionant el dia a dia del poble i hem trobat a falta una manca de planificació clara respecte a les cosetes que s'han anat fent. Aquesta falta de planificació ha anat acompanyada d'una manca de planificació econòmica clara".

Segons el portaveu municipal, aquesta manca de planificació també es dona en els pressupostos per aquest any 2022, als que van votar en contra al passat ple del mes de desembre. Segons Farré, als pressupostos els hi falta equitativitat a l'hora de repartir diners entre les entitats; són poc reals en alguns apartats i també hi ha una manca d'especificació i de planificació. Entre els exemples que cita, i que també es van exposar al ple, hi ha la falta d'una partida concreta per les accions previstes a l'Any Viladot, una situació que, al mateix ple, des de l'equip de govern es va defensar a l'assegurar que cada acció estava detallada en diferents regidories en funció de l'àmbit al que pertanyés.

De cara a aquest 2022, des del grup municipal de Junts per Agramunt es demana que s'intenti invertir en els equipaments i les infraestructures de la vila per tal que estiguin en condicions òptimes: "Anem a intentar que el que tenim estigui amb les condicions òptimes".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

4°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius