dijous, 27 gener 2022

El Programa UBICAT tanca amb 34 persones inserides d'un total de 101 ateses a l'Urgell

El Programa UBICAT tanca amb 34 persones inserides d'un total de 101 ateses a l'Urgell

El Consell Comarcal de l'Urgell tancava el passat més de desembre el programa UBICAT que ha ofert durant 10 mesos el servei d'acompanyament i suport ocupacional per a persones aturades o amb perspectives de millora. Un programa que ha comptat amb el finançament del Servei d'Ocupació (SOC) de la Generalitat de Catalunya i el Servicio Estatal de Empleo (SEPE).

Els 5 dispositius d'atenció desplegats per la comarca han obert un total de 101 processos d'orientació laboral dels quals 34 s'han tancat amb el resultat d'inserció a diverses empreses de la comarca. A més, altres 7 persones han reprès el seu procés o iniciat de nou algun itinerari formatiu per millorar la seva ocupabilitat.

També s'han organitzat 4 tallers de competències, 4 sessions de networking a través del cicle "L'Urgell s'Ocupa" organitzat conjuntament amb la Xarxa per l'Ocupació de l'Urgell (XOU) i 11 visites a empreses de les quals han sorgit dues estades pràctiques i moltes oportunitats laborals.

El programa UBICAT ha permès encetar un nou servei per a les persones i es pretén donar-li continuïtat a través de noves convocatòries del SOC i així seguir oferint suport en el repte d'adaptar-se a un mercat laboral canviant i amb demandes més específiques.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

30°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 10km/h S

 • 39°C
  DT
 • 38°C
  DC
 • 36°C
  DJ
 • 38°C
  DV
 • 40°C
  DS

En directe

Els Informatius