dimarts, 8 de febrer 2022

El Grup Caramellaire Aires del Sió cancel·la la cantada del Diumenge de Pasqua per tercer any consecutiu

El Grup Caramellaire Aires del Sió cancel·la la cantada del Diumenge de Pasqua per tercer any consecutiu

El Grup Caramellaire Aires del Sió ha cancel·lat, per tercer any consecutiu, la cantada de caramelles, una decisió presa arran de la situació epidemiològica. El president de l'entitat, Jaume Escolà, indica que després de valorar-ho, s'ha pres aquesta decisió: "Potser haguéssim pogut fer un assaig amb uns quants, però al final els assaigs es compliquen perquè cantar amb mascareta és difícil. Al carrer potser haguéssim pogut cantar, però pels assaigs hem de ser amb un local i encara que es ventili, estem un al costat de l'altre".

Es dona la circumstància que la cantada de caramelles es va haver de suspendre a causa de la pandèmia l'any 2020, i des de llavors no s'ha pogut recuperar. No obstant, des de l'entitat esperen poder recuperar l'activitat l'any que ve, moment en el que també es vol celebrar el 40è aniversari de l'entitat, que va tenir lloc l'any 2021.

Per mantenir viu l'esperit de les caramelles, l'entitat i Ràdio Sió han emès, durant dos anys, un programa especial amb caramelles el Diumenge de Pasqua, una iniciativa que aquest any es vol repetir.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius