dimecres, 16 de febrer 2022

El Centre Excursionista d'Agramunt programa més de 20 sortides durant el 2022

El Centre Excursionista d'Agramunt programa més de 20 sortides durant el 2022

El Centre Excursionista d'Agramunt (CEA) ha programat un calendari per aquest any 2022 amb més d'una vintena de sortides de diferents nivells que responen a les quatre grans àrees amb les que s'ha estructurat l'entitat. El president del CEA, Aleix Morell, indica quines són aquestes àrees: "Les àrees són la d'alta muntanya; la tècnica, que agrupa escalades, barrancs i vies ferrates; la de trekking, i després, per a fer una mica de planter, tenim la del CEA Kids, que són activitats per la canalla".

Entre les sortides que s'han preparat per aquest any hi ha la de trekking que va tenir lloc el primer cap de setmana de febrer per visitar la necròpolis d'Almenara i la que es farà al març relacionada amb l'Any Viladot; també es faran sortides d'iniciació a l'escalada esportiva, barrancs i vies ferrates; es faran sortides per fer diferents cims i, en l'àrea del CEA Kids, es farà una sortida a Sant Llorenç de Montai. A part, també es faran activitats relacionades amb la conscienciació sobre la cura de l'entorn, com el Let's Clean Europe.

La pròxima sortida serà de trekking i el destí serà a Llordà, on es visitarà l'ermita de la Posa, el Parc Creàtic-Siall i el Castell de Llordà. La sortida serà el proper 27 de febrer i les inscripcions es poden fer fins al proper 23 de febrer.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius