dimarts, 1 de març 2022

'Espai comú', el cicle de tallers de l'Espai Guinovart

'Espai comú', el cicle de tallers de l'Espai Guinovart

L'Espai Guinovart d'Agramunt impulsa el cicle d'activitats ‘Espai Comú', amb el que es vol crear un espai comú pel debat sobre diferents temes que afecten, directament, a la concepció de la societat. En total s'han preparat, tal i com indica la responsable dels serveis educatius de l'Espai Guinovart, Lluïsa Gabarra, un total de cinc tallers amb diferents temàtiques: "La intenció és comunicar-nos a través de tallers experiencials. Creiem que és molt necessari i que és una forma de començar més activa. Hem demanat la participació de diferents professionals del nostre territori. A Agramunt, un dels tallers que serà molt significatiu és el que farem en col·laboració amb La Fusteria de Cal Carreter".

Així doncs, el primer dels cinc tallers tindrà lloc aquest divendres, 4 de març (18:00h), i anirà a càrrec de la tècnica de violències masclistes a l'Institut Català de les Dones, Mireia Fontanet Viladot. El taller estarà relacionat amb l'ecofeminisme i la cura radical: "La proposta que ens fa la Mireia Fontanet és que mitjançant dinàmiques i diàlegs entre els participants i les participants, responguem a preguntes importants entorn de les cures. Què són les cures, qui hi participa, etc".

Els altres tallers tindran lloc durant la primavera. El següent serà el 25 de març, amb el taller ‘Acció i empremta', que estarà dirigit per Núria Costa i Balasch i que es farà en dos parts, la primera a l'Espai Guinovart i la segona, l'endemà als safareigs d'Agramunt.

El 8 d'abril es farà un taller que anirà a càrrec d'Alba Torres Robinat i que es titula ‘L'Arbre com a realitat i símbol'.

Al maig es farà el taller creatiu de fusteria ‘La Fusta', que es farà en col·laboració amb La Fusteria de Cal Carreter.

Tots aquests tallers són gratuïts i estan oberts a tota la població. 

A més, durant els mesos de maig i juny, es faran els tallers ‘La Memòria', a càrrec de Lluïsa Gabarra, uns tallers que només es faran amb els residents de les dues residències geriàtriques agramuntines.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius