dimarts, 8 de març 2022

L'Assemblea Local de Creu Roja atén a 135 persones a Agramunt

L'Assemblea Local de Creu Roja atén a 135 persones a Agramunt

L'Assemblea Local de Creu Roja atén, actualment, a un total de 135 usuaris a Agramunt, una xifra de persones que ha crescut en temps de pandèmia, tal i com indica la voluntària de l'entitat, Isa Pons: "Sí que és veritat que des de l'inici de la pandèmia, aquesta atenció s'ha aguditzat molt. I no para. No perquè hi hagi més o menys Covid, hi ha més o menys reducció de persones amb aquesta demanda. Tot el contrari. Anem pujant contínuament".

L'assemblea local atén a aquestes 135 persones amb diferents projectes i serveis. Per una part, hi ha el projecte d'èxit escolar, que ofereix un suport educatiu als infants del municipi que ho requereixen. Amb aquest projecte, s'atén a 21 infants d'entre 6 i 16 anys. També s'ofereix alfabetització per adults immigrants, amb tres grups de diferents nivells, l'inicial, el mitjà i el superior. En total, aquests cursos s'ofereixen a una trentena d'adults.

Un altre servei és el servei de teleassistència, amb el que es fa un acompanyament a persones grans. Actualment hi ha 20 usuaris al nostre municipi.

Altres projectes són el de préstec d'ajuts tècnics, amb el que es presta elements com cadires de rodes, grues o crosses i la campanya de la joguina educativa, que s'activa per Nadal.

Finalment, arran de la pandèmia també es va activar, per part de Creu Roja, el Programa Respon, que dona cobertura a les persones que necessiten més recursos afectades per la pandèmia.

Per fer front a tots aquests projectes, des de l'assemblea local d'Agramunt es busca voluntaris i voluntàries que ajudin a fer els projectes i també socis, que aportin una petita aportació econòmica per ajudar a aquests projectes siguin realitat.


Imatge d'una de les formacions que impulsa l'assemblea local de Creu Roja d'Agramunt

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius