dimarts, 22 març 2022

'Missió Planeta', l'scape-room sobre l'aigua d'Agramunt

'Missió Planeta', l'scape-room sobre l'aigua d'Agramunt

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Aigua, que té lloc avui, 22 de març, Agramunt inicia l'scape-room ‘Missió Planeta', una activitat que han dissenyat CASSA i l'Ajuntament d'Agramunt. ‘Missió Planeta' és una activitat educativa que integra la gamificació amb l'objectiu d'entendre la necessitat urgent de frenar el canvi climàtic i cuidar la Terra. 

La proposta situa als participants a l'any 2160: la humanitat no ha fet res per aturar el canvi climàtic, però un grup de científics ha estat treballant en un projecte amb l'esperança de salvar el planeta i evitar l'extinció total. Els participants de l'scape-room hauran de superar 7 missions i trobar els ODS encriptats que hi ha en un laboratori lunar. 

La proposta forma part del projecte Biotop de CASSA i està adreçada a tots els públics, tot i que està dissenyada per a nens a partir de 10 anys. S'ha instal·lat a l'Espai Cívic i estarà obert als centres educatius en horari escolar i a famílies a les tardes fins al mes d'abril. 

Totes les persones que vulguin participar-hi hauran de fer una inscripció de grup amb un mínim de 6 persones i un màxim de 10. A partir del dimarts 22, es faran tres sessions cada tarda de les 17 h a les 20 h. Els grups tindran una hora per resoldre les missions. 

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través del web www.agramunt.cat. Aquesta setmana només estan actives les reserves de les sessions del 22 al 25 de març. Divendres 25 s'activaran les reserves de la setmana del 28 de març a l'1 d'abril.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h NE

 • 13°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 5°C
  DG
 • 6°C
  DL
 • 12°C
  DT

En directe

Els Informatius