dimarts, 22 març 2022

Convoquen 4 places de bomber voluntari a cobrir al parc d'Agramunt

Convoquen 4 places de bomber voluntari a cobrir al parc d'Agramunt

El Departament d'Interior ha obert la convocatòria de procés selectiu per a l'ingrés a la Secció Activa del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya. En el conjunt de Catalunya es convoquen 300 places, de les quals, 4, pertanyen al Parc de Bombers Voluntaris d'Agramunt. El cap de parc d'Agramunt, Ramon Escudé, indica que aquestes places ajudaran a millorar la cobertura que s'ofereix en aquesta zona: "Aquestes quatre places ens ajudaran, si podem trobar gent del poble i del territori propi d'Agramunt, per poder augmentar la plantilla del parc i donar millor cobertura als serveis que puguem tenir per aquí a la zona". 

És important que les persones que s'inscriguin a la convocatòria visquin en el mateix territori: "La proximitat és molt important perquè pels serveis urgents que puguem tenir a qualsevol hora del dia i de la nit, sigui un foc en un habitatge, un accident o un incendi forestal, la resposta ha de ser immediata".

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al proper 22 d'abril. Tota la informació es pot trobar al següent enllaç

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 27°C
  DJ

En directe

Els Informatius