dijous, 24 de març 2022

Convoquen dues places de cuiner-a per la residència geriàtrica Mas Vell

Convoquen dues places de cuiner-a per la residència geriàtrica Mas Vell

L'Ajuntament d'Agramunt ha fet pública la convocatòria i l'aprovació de les bases per cobrir dues places de cuiner-a de la residència geriàtrica Mas Vell i creació d'una borsa de treball.

Dades de la convocatòria: dues places de cuiner-a per la Residència Geriàtrica Mas Vell i creació d'una borsa de treball

Grup: C2, nivell 12

Denominació de la plaça: cuiner-a

Procediment de selecció: concurs - oposició

Tipus de relació de contracte: laboral fixe

Horari de treball: jornada sencera i es treballarà rotativament els caps de setmana

Entre les tasques a realitzar en aquest lloc de treball: preparar els àpats d'acord amb els menús previstos i preparar les safates; controlar les fases de manipulació, conservació, preparació i cocció dels aliments; tenir cura de les instal·lacions i de l'utillatge utilitzat; aplicar les normes de seguretat i higiene i els diversos protocols; realitzar les comandes dels aliments i portar-ne el registre i els controls, i fer la neteja de la cuina i el menjador.

Un requisit que s'ha de complir per presentar-se a la convocatòria és tenir la documentació acreditativa de la formació en manipulació d'aliments.

Tota la informació així com la documentació que caldrà aportar es pot consultar a la Seu Electrònica dins el Tauler d'edictes al web de l'Ajuntament d'Agramunt www.agramunt.cat

Data límit presentar documentació: dimarts 5 d'abril de 2022.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 22°C
  DG.
 • 21°C
  DL.
 • 21°C
  DT.

En directe

Els Informatius