dijous, 24 març 2022

El Consell Comarcal organitza tallers a l'Arxiu Comarcal pels alumnes d'ESO

El Consell Comarcal organitza tallers a l'Arxiu Comarcal pels alumnes d'ESO

Des del Consell Comarcal de l'Urgell, junt amb el Centre de Recursos Pedagògics de l'Urgell, i dins del XXI Programa Comarcal de Suport a l'Educació, s'han programat tallers a l' Arxiu Comarcal de l'Urgell i a l'Associació Ponent Coopera per a l'alumnat de 1r i 2n d' ESO de la comarca.   

Des de l'Arxiu Comarcal es proposa el Taller Tempus, amb el que parlar sobre el pas del temps i els canvis que aquest provoca en l'estructura de les localitats; i per altra banda el taller ‘El Mercat a l'edat mitjana', es vol apropar el funcionament del mercat a l'alumnat, amb una activitat semigamificada.

Per altra banda des de l'Associació de Ponent Coopera, ubicats a Cal Trepat de Tàrrega,  es proposen Tallers d'Economia Social i Solidaria com a proposta de transformació.

Un total de 5 centres de secundària són els que realitzaran les activitats de l'Arxiu Comarcal planificats per l'arxiver Carles Quevedo, i un total de 7 els que duran a terme els Tallers d'Economia Social i Solidària planificats pels tècnics de l'Associació de Ponent Coopera.  

El Consell Comarcal posa a disposició tres autocars per aquells alumnes de fora de Tàrrega que necessiten desplaçament.

Les activitats es duran a terme aquesta primavera, en sessions d' una hora per a cada activitat i per a cada grup classe.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

12°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 27°C
  DJ
 • 25°C
  DV

En directe

Els Informatius