Una rosa vermella amb gust de maduixa, la novetat per aquest Sant Jordi de l'obrador de galetes El Rosal
El projecte de l'obrador El Rosal del Grup Alba ha donat el tret de sortida a la campanya de Sant Jordi elaborant les seves roses de galeta i xocolata. Aquest any, la novetat és una rosa amb gust de maduixa àcida i elaborada amb maduixes naturals, sense conservants ni colorants. Per tal de fer aquest producte, el Rosal ha comptat amb l'assessorament d'una experta pastissera del territori, Marta Bernaus.
Per la campanya de Sant Jordi d'aquest any El Rosal ha fet 4 noves insercions laborals. Actualment, a l'obrador hi estan treballant 16 persones entre galeteres, transportistes, tasques de coordinació i monitoratge. 8 d'aquestes són persones amb discapacitat i 3 persones formen part del col.lectiu de risc d'exclusió i estan contractades per l'empresa d'inserció d'Alba.
A nivell de producció l'any passat es van fabricar i vendre 22.000 roses i aquest any esperen arribar a les 25.000 entre la rosa vermella i negre.