dijous, 7 d’abril 2022

Ràdio Sió incorpora el nou programa 'Tradicionàrius Punt i Seguit' a la graella

Ràdio Sió incorpora el nou programa 'Tradicionàrius Punt i Seguit' a la graella

Ràdio Sió incorpora, a partir d'aquesta setmana, el nou programa ‘Tradicionàrius Punt i Seguit' a la graella de programació. El programa radiofònic és una iniciativa del Centre Artesà Tradicionàrius realitzada pel Centre de Recursos de la Vila de Gràcia. El periodista i component d'aquest programa radiofònic, Enric Frigola, indica que és un programa que es fa arran del festival Tradicionàrius: "Aquest festival que fa 40 anys que es fa tindrà, a partir d'aquest any, un programa radiofònic titulat ‘Tradicionàrius Punt i seguit', que recollirà l'esperit d'aquest festival".

El programa estarà centrat en les músiques d'arrel tradicional: "Centrarà molt la seva activitat i el seu contingut en les músiques d'arrel tradicional sobretot de Catalunya. De tota mena de músiques d'arrel tradicional".

‘Tradicionàrius Punt i Seguit' està pensat per a ser escoltat a través de les emissores locals del territori. L'objectiu que perssegueix és la creació i difusió de continguts del món del folk: música, entrevistes i documents sonors històrics. El primer programa que podreu escoltar és ‘Tradicionàrius 35' que compta amb la música i les paraules dels participants a la 35a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius del 2022. 

En el cas de Ràdio Sió, el programa s'emetrà els dissabtes, a partir de les 13.00 h, amb reemissió els diumenges, a les 8.00h.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 22°C
  DG.
 • 21°C
  DL.
 • 21°C
  DT.

En directe

Els Informatius