divendres, 8 abril 2022

El Castell de Verdú acollirà la nova edició del 'Musicant l'Urgell'

El Castell de Verdú acollirà la nova edició del 'Musicant l'Urgell'

El castell de Verdú serà l'amfitrió del cicle musical que el Consell Comarcal de l'Urgell organitza per quart any i en el qual hi participaran uns 200 alumnes de les escoles de música d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega.

Enguany es realitzarà en un concert únic i que comptarà amb la participació d'alumnes de les tres escoles de música de la comarca, amb un repertori instrumental variat. El director de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt, Jordi Guixé, indica que és una activitat molt engrescadora pels alumnes: "És una activitat que val molt la pena per tot l'alumnat de l'escola perquè comparteixen molt amb altres alumnes i escoles i el fet de portar cada escola la seva agrupació fa que puguin veure què es fa a les altres escoles i compartir el concert".

L'objectiu del Musicant l'Urgell és donar a conèixer la gran tasca que es fa des de les escoles de música del territori impulsant l'ensenyament artístic per fomentar la pràctica cultural i desenvolupar el talent creatiu.

Musicant l'Urgell està organitzat pel Consell Comarcal de l' Urgell amb el suport de la Diputació de Lleida i l'IEI, així com l' Ajuntament de Verdú.

El concert tindrà lloc el diumenge dia 24 d'abril al castell de Verdú. L'hora del concert és a les 12 h.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius