dijous, 28 abril 2022

Castellserà es prepara per la 4a edició de la Fira d'Horticultura - Viu l'Hort

Castellserà es prepara per la 4a edició de la Fira d'Horticultura - Viu l'Hort

L'Ajuntament de Castellserà i el col·lectiu Eixarcolant estan preparant els darrers detalls per a la 4a edició de la Fira d'Horticultura – Viu l'Hort, que es celebrarà en aquest municipi de l'Urgell aquest cap de setmana. Es recupera una edició presencial després de suspendre l'edició de 2020 i del format reduït de l'any passat, amb només tres activitats durant el mes d'abril. 

La principal novetat de l'edició d'enguany, és per una banda el trasllat de les activitats al centre del poble i també que la organització, dinamització i gestió de la fira es farà des del col·lectiu Eixarcolant, un col·lectiu especialitzat en aquest tipus d'activitats. 

Durant els dos dies de la fira, 30 d'abril i 1 de maig, es podran realitzar diverses sortides, tallers i es podrà assistir a xerrades i activitats de caire familiar en diferents espais del centre del poble, que tindran com a punt neuràlgic la Plaça del Sitjar, on es concentraran totes les parades dels expositors de la fira així com l'àrea de descans per totes aquelles persones que visitin la fira.  

La majoria de les activitats tenen com a objectiu principal acostar el món de l'horticultura a la gent, tant per aquells que s'iniciïn, com per aquells que coneixen el sector.  

Moltes de les activitats requereixen inscripció prèvia, donat que algunes tenen limitació d'aforament, per garantir un bon funcionament. És per això que s'ha habilitat a la pàgina web www.firahorticultura.cat, un seguit d'enllaços per poder fer les reserves de forma telemàtica, còmodament. Algunes de les activitats, també seran de pagament, amb preus populars i un preu reduït per tots els residents a Castellserà.  

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

29°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 10km/h NE

 • 39°C
  DG
 • 33°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 29°C
  DJ

En directe

Els Informatius