dimecres, 4 maig 2022

L'Ajuntament d'Agramunt obre la contractació de diversos llocs de feina per aquest estiu

L'Ajuntament d'Agramunt obre la contractació de diversos llocs de feina per aquest estiu

L'Ajuntament d'Agramunt ha obert quatre processos de concurrència pública de personal per cobrir llocs de treball per aquest estiu 2022.

Concretament, es tracta de quatre places de monitor de natació, una per una persona de manteniment de les piscines, set de monitors pel casal d'estiu i una de monitor de suport per a nens que necessiten atencions individualitzades. 

Pel que fa als monitors de natació, es tracta de dues places a temps parcial de 10 a 13 hores i dues places de 10 a 13 hores i de 20 a 22 hores per cobrir el servei entre el 27 de juny i el 27 d'agost de 2022. De dilluns a divendres i tres dissabtes de 10 a 13h durant el període del servei per realitzar les cloendes dels cursets de natació. Pel que fa al currículum, es valorarà l'experiència professional en tasques similars i disposar de la titulació de monitor d'esports o lleure.

Pel que fa a la plaça de manteniment de les piscines, es tracta d'una plaça a temps complert, de dilluns a diumenge, amb caps de setmana alterns. Seran 37,5 hores setmanals: 10 hores per fer el manteniment de les piscines, i 18,5h per donar suport a l'equip de serveis municipals. 

La durada del servei serà del 9 de juny al 3 de setembre de 2022. 

Pel que fa al currículum, es valorarà l'experiència en tasques similars i la realització de cursos relacionats amb el manteniment d'instal·lacions esportives.

Finalment, pel que fa a les places de monitors de casal d'estiu, es tracta de set places a temps parcial, de 9 a 13h, i de dilluns a divendres, per cobrir el servei des del 27 de juny fins el 29 de juliol de 2022, amb la possibilitat d'ampliar al mes d'agost en funció de les necessitats. Cal disposar de les titulacions específiques per exercir de monitor de lleure.

Les persones interessades en qualsevol d'aquestes places poden presentar la seva sol·licitud fins el 20 de maig al registre general de l'Ajuntament d'Agramunt. 

Tota la informació es pot trobar detallada al web www.agramuntesports.cat

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DS
 • 7°C
  DG
 • 10°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 13°C
  DC

En directe

Els Informatius