dimecres, 4 de maig 2022

Agramunt acull la mostra 'Tu tens la clau' que convida a reflexionar per evitar el consum de drogues

Agramunt acull la mostra 'Tu tens la clau' que convida a reflexionar per evitar el consum de drogues

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot d'Agramunt ha inaugurat avui la mostra itinerant ‘Tu tens la clau' una proposta que reflexiona al voltant del consum de drogues i les seves conseqüències nocives. Segons l'enquesta ESTUDES 2021 que realitza el Ministeri de Sanitat, les drogues més consumides pels joves d'entre 14 i 18 anys són l'alcohol, el tabac i el cànnabis. La incidència del consum de drogues entre els joves preocupa i, és per aquest motiu que es duen a terme activitats com ‘Tu tens la clau', una exposició de Projecte Home. La directora dels serveis d'aquesta ONG a Lleida, Sònia Font, indica que l'exposició està dirigida, sobretot, als joves: "És una exposició dirigida als joves en l'àmbit de la prevenció de consum de drogues i primers consums de substàncies i també en la part d'addiccions a les tecnologies".

L'exposició es basa en cinc portes que cal explorar per tal d'aprofundir en l'autoconeixement i que conviden a reflexionar a través de la interacció, oferint claus per obrir-les. Els temes que tracten cadascuna de les portes són les emocions, els pensaments, els valors, els plaers i la comunicació.

En el cas d'Agramunt, es podrà visitar aquesta mostra durant tot aquest mes. És el segon cop que aquesta exposició itinera per Lleida, visitant aquest any altres localitats com Lleida ciutat o Alcarràs. La mostra s'ha impulsat juntament amb Biblioteques de Catalunya, del Departament de Cultura.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius