dimecres, 11 maig 2022

L'agramuntí Miquel Ros presenta el seu nou single, 'Despréndete'

L'agramuntí Miquel Ros presenta el seu nou single, 'Despréndete'

L'agramuntí Miquel Ros ha presentat el seu nou single sota el nom artístic Morente, amb el que ja ha publicat diferents singles com ‘Solo fui uno más o ‘El engaño'. Aquest mes d'abril ha presentat ‘Despréndete', un single que ha publicat amb la discogràfica ‘Blanco y Negro' i que compta amb un videoclip molt agramuntí, ja que s'ha gravat a les instal·lacions del Kipps: "Realment és un lloc impressionat. Hi vam anar per mirar com era i per organitzar-ho per gravar i ràpidament ens va agradar. Primer, pel fet que és un lloc d'Agramunt, després pel fet que és els Kipps i perquè és tant emblemàtic i també pel tracte de la gent".

La cançó és d'estil urbà i, al videoclip, es volia aconseguir fusionar una imatge més vintage amb un estil més modern: "Volíem aconseguir una imatge vintage i a la vegada moderna. Vintage per la localització i moderna perquè és música urbana i també pel lloc que es va gravar aquesta escena, que és una discoteca. Tots els agramuntins reconeixeran l'escenari amb els miralls i volíem contrastar aquestes dues parts".

Morente ha comptat amb la col·laboració de diferents persones a l'hora de gravar el videoclip com els actors Jordi Tudó, Brenda Verón i Anca Voina; la coordinació de la gravació d'Elisabeth Vicens i Raquel Sanchiz; la Sara Serrat com assistent a la coordinació; el maquillatge i la peluquería d'Isabella Beauty Salón; l'estilisme de Dama Canals; la imatge d'Albert Pagès i Gabriel Solà; el vestuari de Rita Miller Atelier i Blackpier i la cessió de l'Hotel-Restaurant Kipps Agramunt per la gravació.

La cançó ja està disponible a les principals plataformes musicals.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

27°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 10km/h NE

 • 40°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 22°C
  DJ

En directe

Els Informatius