dimecres, 11 maig 2022

La Unió de Botiguers i Industrials d'Agramunt dona 670 euros a Càritas per ajudar als refugiats ucraïnesos

La Unió de Botiguers i Industrials d'Agramunt dona 670 euros a Càritas per ajudar als refugiats ucraïnesos

La Unió de Botiguers i Industrials d'Agramunt ha fet la donació de 670,28 euros a Càritas Diocesana d'Urgell per tal d'ajudar a la campanya de recaptació de fons a favor d'Ucraïna que duu a terme l'entitat a través de la Càritas d'Agramunt. Els diners s'han recaptat amb les 40 guardioles que es van distribuir per la majoria dels comerços de la Unió de Botiguers.

Aquesta campanya, impulsada per Càritas a nivell estatal, vol recaptar fons per ajudar a les persones que més ho necessiten i que estan Ucraïna i a les zones d'acollida de refugiats als països fronterers amb Europa, amb aliments, aigua potable, allotjament segur i kits d'higiene, així com garantir un transport segur perquè les persones vulnerables puguin reunir-se amb els éssers estimats i accedir a zones segures. Fins al moment, en el cas de Càritas Diocesana Urgell, s'ha recaptat 45.232,92.

Dir que des de Càritas Diocesana d'Urgell també s'ajuda a les persones que hi ha refugiades a Agramunt ja que s'han repartit 9 targetes alimentàries entre els nuclis familiars arribats des d'Ucraïna.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 70%
vent: 5km/h NE

 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 23°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 22°C
  DJ

En directe

Els Informatius