divendres, 13 de maig 2022

Toni Prim exposa a Agramunt els retrats de Guillem Viladot

Toni Prim exposa a Agramunt els retrats de Guillem Viladot

El fotògraf Toni Prim mostra a Agramunt l'exposició ‘Guillem. Retrats a Riella 1989-1992', una mostra fotogràfica amb les imatges resultants de les dues sessions de fotografia que va fer el fotògraf a l'artista agramuntí. Per una part, l'exposició mostra la primera sessió fotogràfica que el fotògraf i l'artista van fer a diferents espais d'Agramunt l'any 1989 i que Viladot va plasmar en el seu mite de Riella: "Ell havia desenvolupat una sèrie de poemes i idees al voltant d'uns espais determinats. I aquests espais són els que apareixen en aquesta exposició en la que ell és el protagonista". En aquest cas, les fotos son en blanc i negre i hi ha espais tant curiosos com el cementiri, el parc de Riella o inclús les sitges de les granges.

En la segona sessió, feta anys després i ja amb fotografies a color, Viladot va ser fotografiat a l'estudi de Prim a Lleida. En aquest cas, la segona sessió va ser un encàrrec que el Diari Segre va fer al fotògraf per tal de fotografiar les persones destacades de Lleida al seu moment.

La majoria de les imatges que es mostren són inèdites. L'exposició es podrà visitar fins al proper 11 de juny a Lo Pardal.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius