divendres, 20 maig 2022

El president de la Generalitat visita Agramunt en motiu del centenari de Guillem Viladot

El president de la Generalitat visita Agramunt en motiu del centenari de Guillem Viladot

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés, ha visitat avui Agramunt en motiu de la celebració del centenari de Guillem Viladot. Durant la seva visita, el president de la Generalitat  ha destacat l'obra del poeta visual agramuntí i el fet que és un artista total: "He quedat molt impressionat per un artista total, amb tantes expressions artístiques diferents. Crec que és molt recomanable que tothom pugui visitar aquests espais que llueixen, especialment, aquest any amb el centenari i amb tots els actes que es fan".

Aragonés, qui ha recorregut els tres edificis de Lo Pardal, lloc on hi ha gran part de l'obra de Viladot, també ha assegurat que s'està treballant "colze a colze" entre totes les administracions que formen part del Patronat de la Fundació Privada Guillem Viladot, per tal d'assegurar la continuïtat de tot el llegat: "El conjunt d'administracions estem treballant, colze a colze, amb la fundació. La voluntat és que més enllà de l'any 2022, tota l'activitat de la fundació i tota l'activitat al voltant del llegat artístic de Guillem Viladot continuï i per tant, que el 2023 continuï endavant. El que hem de fer és assegurar aquest futur. En això estem treballant".

Durant la seva visita, el president també ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Agramunt, lloc on ha sigut rebut per tot el consistori. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

32°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 15%
humitat: 30%
vent: 10km/h S

 • 31°C
  DC
 • 32°C
  DJ
 • 33°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 36°C
  DG

En directe

Els Informatius