dimarts, 31 de maig 2022

L'Ajuntament d'Agramunt arranjarà l'accés al Pilar d'Almenara

L'Ajuntament d'Agramunt arranjarà l'accés al Pilar d'Almenara

L'Ajuntament d'Agramunt va celebrar el passat dijous una sessió ordinària de l'Ajuntament Ple. A la sessió es va aprovar amb els vots a favor dels regidors d'Acord d'Esquerra i l'abstenció dels regidors de Junts per Agramunt, una modificació de crèdit que permetrà l'habilitació d'una nova partida que servirà per dur a terme les obres que permetran millorar l'accés al Pilar d'Almenara. A més, tal com va explicar l'alcaldessa Sílvia Fernàndez, l'equip de govern està treballant des de fa molt temps, en la redacció d'un conveni de cessió amb la propietat d'aquest espai que s'espera que ben aviat pugui quedar resolt. 

També es va modificar per ple la taxa de prestació del servei de la Llar d'Infants Municipal l'Era d'Agramunt. Aquesta modificació de les ordenances fiscals es va portar al Ple desprès de rebre la notificació oficial de la Generalitat de la gratuïtat del curs Infantil 2 per al proper curs 2022-2023. Per aquest motiu, es van regular els preus públics a la normativa marcada per la Generalitat que fixa un horari marc gratuït de les 9 a les 12h i de les 15 a les 17h i del mes de setembre al mes de juny. Per tal d'oferir un ventall més ampli d'hores i dies per aquelles famílies que ho necessiten, es van regular les tarifes de les hores i els mesos que no queden inclosos dins l'horari i calendari marc. 

Per unanimitat de tots els regidors assistents al ple, també es va aprovar sol·licitar al Consell Comarcal de l'Urgell la declaració com a festa d'interès tradicional comarcal, la mostra Dvins que se celebra a la nostra població.

També es va aprovar per unanimitat l'aprovació definitiva de la declaració d'utilitat pública i la necessitats d'ocupació del Projecte Fase 3A- Nou bombament i canonada d'abastament a la Donzell, T.M d'Agramunt, i l'adhesió al grup  d'acció local (GAL) Associació Leader de Ponent.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 22°C
  DG.
 • 21°C
  DL.
 • 21°C
  DT.

En directe

Els Informatius