dijous, 2 juny 2022

'De Riella a Viladot', l'acte d'homenatge de diferents entitats a l'artista agramuntí

'De Riella a Viladot', l'acte d'homenatge de diferents entitats a l'artista agramuntí

Diferents entitats i associacions d'Agramunt realitzaran, el 8 de juliol, l'acte ‘De Riella a Viladot', un homenatge a l'artista i poeta visual Guillem Viladot. En total hi participaran 8 entitats com el Grup Escènic Agramuntí, la Cobla Vents de Riella, la Coral d'Avui, el grup d'havaneres Marinada, els Diables l'Espetec, el grup de versions Muntband, Ràdio Sió i l'Escola Municipal de Música, a més d'un grup de persones a títol individual. L'impulsor i coordinador d'aquest acte, Ricard Bertran, indica quines són algunes de les intervencions que s'hi oferiran: "Allà s'hi podrà veure diferents tipus d'intervencions. Per exemple, muntatges audiovisuals que hem creat; representacions a càrrec del Grup Escènic Agramuntí i a vegades en combinació amb l'Escola Municipal de Música d'Agramunt; i també hi haurà cançons inèdites. Hi ha 7 cançons que s'han fet especialment per aquest dia, una de les quals és la que hem editat amb el videoclip".

Així doncs, ‘De Riella a Viladot' és un acte que tindrà diferents formats: hi haurà música en directe, es presentaran set cançons inèdites, representacions teatrals, projeccions de vídeo i muntatges audiovisuals i lectura de textos i versos de Viladot, entre altres.

L'acte tindrà lloc a la Masia Isidori, un indret emblemàtic i molt important en la vida i obra de Viladot. Amanda Cardona, regidora de cultura a l'Ajuntament d'Agramunt, ha explicat que aquest acte s'inscriurà dins de l'activitat ‘Sent Viladot' que ja fa uns anys que s'organitza des del consistori a la Masia Isidori i que aquest any s'ha redissenyat amb motiu de l'Any Viladot. Cardona, també ha anunciat que aquest any, i després de no poder-ho celebrar l'any passat per motius de la pandèmia, està previst organitzar un petit tast gastronòmic amb productes de proximitat i del territori. 

Foto: Presentació de l'acte "De Riella a Viladot" a la sala de plens de l'Ajuntament d'Agramunt. A la imatge: Sílvia Fernàndez, alcaldessa d'Agramunt, Amanda Cardona regidora de cultura a l'ajuntament, Pau Minguet, director de Lo Pardal i comissari de l'Any Viladot, Ricard Bertran, creador de l'acte, i representants de diferents entitats que s'han volgut sumar a projecte.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

32°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 15%
humitat: 30%
vent: 10km/h S

 • 31°C
  DC
 • 32°C
  DJ
 • 33°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 36°C
  DG

En directe

Els Informatius