dimarts, 7 juny 2022

CASSA registra un total de 52 avaries durant el 2021

CASSA registra un total de 52 avaries durant el 2021

Durant el 2021, l'empresa concessionària del servei d'aigua a Agramunt, CASSA, ha registrat un total de 52 averies en la xarxa de distribució, una xifra que, tal i com indica el gerent de concessions de CASSA, Jordi Lacruz, suposa una dedicació important per minimitzar les afectacions al servei: "Agramunt disposa d'una xarxa de 68 quilòmetres, i durant aquest any 2021, hem patit 52 averies, gairebé 0,76 averies per quilòmetre de xarxa. És una magnitud normal, però que ens requereix d'una dedicació important pel manteniment de la xarxa d'Agramunt, que és força extensa".

Aquesta dada es desprén de l'informe de gestió del 2021 de l'empresa, en la que també s'informa que el consum de litres diari per cada agramuntí ronda els 148 litres, una xifra que no contempla el consum industrial, agrícola o ramader.

Per altra part, l'empresa, conjuntament amb l'Ajuntament d'Agramunt, treballa aquest any 2022 per completar tota la xarxa de distribució d'aigua a tot el municipi: "S'han demanat una sèries de subvencions a traves de l'Ajuntament, que ja en té 2 d'atorgades a nivell de PUOSC i de l'ACA per tirar endavant aquests projectes. En principi, una part de la xarxa ja està previst que s'executi des de CASSA, durant aquest 2022 i l'altra part del projecte que falta, l'Ajuntament el licitarà durant aquest 2022 perquè a final d'aquest any ja es pugui tenir aigua de qualitat a la totalitat de la xarxa".

Pel que fa a l'enquesta de satisfacció que realitza l'empresa, dir que els agramuntins valoren amb un 7,96 el servei que reben de CASSA. De l'enquesta se'n desprèn que la qualitat de l'aigua subministrada es valora amb un 7,86. Entre les coses millor valorades hi ha, amb un 60 per cent el bon servei en general i en un 16 per cent el fet que no hi ha talls d'aigua i el bon servei d'atenció al client. De fet, un 52 per cent dels clients consultats consideren que tot està be. Per contra, un 14 per cent indica que el servei és car mentre que un 12 per cent, assegura que l'aigua no té bon gust.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

33°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 15%
humitat: 30%
vent: 10km/h S

 • 31°C
  DC
 • 32°C
  DJ
 • 33°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 36°C
  DG

En directe

Els Informatius