dimarts, 7 juny 2022

En marxa el concurs 'Busca el click amagat'

En marxa el concurs 'Busca el click amagat'

Arran de la celebració de la Fira de Playmobil i Lego, que tindrà lloc a Agramunt del 10 al 12 de juny, s'ha organitzat el concurs ‘Busca el click amagat' que consisteix a trobar un click discordant als diorames instal·lats als aparadors dels establiments d'Agramunt que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa.

En total, són trenta-vuit els comerços que col·laboren i tenen exposat al seu aparador un diorama amb figures de Playmobil relacionat amb el seu tipus de negoci. A tots els diorames hi ha una figura discordant que no té cap relació amb el muntatge.

El concurs consisteix a descobrir aquests elements discordants i anotar-los en una butlleta que es pot aconseguir als establiments participants, a l'ajuntament o a l'Oficina de Turisme. Un cop els participants aconsegueixin trobar 20 d'aquests 38 elements discordants hauran de complimentar la butlleta amb les seves dades i dipositar-la en una urna per poder entrar en un sorteig d'obsequis i regals. Les urnes estaran ubicades a l'Oficina de Turisme, i els dies de la fira al pavelló firal.

Els establiments ja han començat a instal·lar els seus diorames als seus aparadors per tant totes les persones que vulguin ja poden començar a buscar les figures discordants.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

32°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 15%
humitat: 30%
vent: 10km/h S

 • 31°C
  DC
 • 32°C
  DJ
 • 33°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 36°C
  DG

En directe

Els Informatius