dijous, 9 juny 2022

Ple extraordinari per debatre els convenis d'ampliació del polígon industrial i la cessió del Pilar d'Almenara

Ple extraordinari per debatre els convenis d'ampliació del polígon industrial i la cessió del Pilar d'Almenara

L'Ajuntament d'Agramunt celebrarà avui dijous, 9 de juny, a les 20.30 hores, un ple extraordinari per sotmetre a votació l'aprovació d'un conveni amb l'Institut Català del Sòl per l'ampliació del polígon industrial i un altre amb la propietat del Pilar d'Almenara per la cessió d'aquest element patrimonial.

El conveni de col·laboració amb l'Incasòl preveu el desenvolupament urbanístic del sector de sòl urbanitzable anomenat PP08, del municipi d'Agramunt. D'aquesta manera, es vol donar sortida a la demanda de sòl industrial manifestada per un conjunt d'empresaris arrelats al municipi d'Agramunt. En total, es preveu urbanitzar 163.000 metres quadrats, el que suposa un 48 per cent de la superfície del sector.

L'altre punt de l'ordre del dia és l'aprovació del conveni de cessió del Pilar d'Almenara i la capella de Sant Vicenç entre l'Ajuntament i l'actual propietari, Josep Ball, que el cedirà al municipi per un període de 50 anys. Amb aquest acord, l'Ajuntament vol preservar, protegir, conservar i difondre turísticament aquest monument històric artístic nacional, declarat bé d'interès nacional l'any 1947, i que forma part del patrimoni arquitectònic, cultural i artístic d'Agramunt i de Catalunya.

Foto: Pilar d'Almenara

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

molt ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 12°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 10°C
  DV
 • 8°C
  DS
 • 7°C
  DG

En directe

Els Informatius