dimarts, 21 juny 2022

El Ministeri de Transports licita diversos projectes per rehabilitar l'A-2 al seu pas per Lleida

El Ministeri de Transports licita diversos projectes per rehabilitar l'A-2 al seu pas per Lleida

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat aquest mes de juny els projectes de rehabilitació del ferm de dos nous trams de l'A-2 al seu pas per la província de Lleida que sumen un total de 26 quilòmetres i una inversió de gairebé 27 milions d'euros. Aquests dos nous trams se sumen al projecte de millora que el Ministeri està a punt de finalitzar en un tram de 15 quilòmetres entre Torrefarrera i Els Alamús on s'està executant les obres d'aplicació de la darrera capa de rodament.

Sumant els tres projectes, els dos que continuen la seva tramitació administrativa i el que està a punt de completar l'actuació prevista, el Mitma millorarà el 47 per cent del ferm de l'A-2 al seu pas per la província de Lleida calculat en 87 quilòmetres. En conjunt, sumaran una intervenció en un total de 41 quilòmetres i una inversió de gairebé 35 milions d'euros. 

Per una part, hi ha el projecte de millora de l'A-2 en un tram de 17 quilòmetres entre el terme municipal de Torrefarrera i el límit amb la província d'Osca; també el tram de 9 quilòmetres a l'alçada del municipi de Cervera i, finalment, el tram de 15 quilòmetres de la variant de Lleida.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DS
 • 7°C
  DG
 • 10°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 13°C
  DC

En directe

Els Informatius