divendres, 1 de juliol 2022

Farmaoptics fa una donació de 4000 mascaretes FFP3 al Parc de Bombers de Tàrrega

Farmaoptics fa una donació de 4000 mascaretes FFP3 al Parc de Bombers de Tàrrega

Farmaoptics ha realitzat el lliurament de 4000 mascaretes FFP3 al Parc de Bombers de Tàrrega que seran distribuïdes entre el Cos de Bombers de la demarcació de Lleida. Les 4000 mascaretes es destinaran com a EPIS (Equips de Protecció Individual) als diferents serveis d'atenció i ajuda que els bombers realitzen. Un dels usos principals d'aquesta tipologia de mascaretes són les intervencions on l'uralita és present i en situacions on les condicions ambientals representen un risc respiratori i de salut per als bombers. Farmaòptics mitjançant aquesta donació de mascaretes FFP3 contribueix a incrementar la dotació de material de protecció dels bombers. El total de mascaretes serà distribuït i organitzat entre els diferents parcs de Bombers de la Regió d'Emergències de Lleida. 

Així doncs, segons indica la CEO de Farmaoptics, Tresa Llobet, "Farmaoptics ha volgut destinar una part dels seus productes COVID-19 al servei del bé comú. Després de més de dos anys de pandèmia, FARMAOPTICS ha volgut mostrar la seva solidaritat i sensibilitat per protegir la salut dels col·lectius que estan exposats a situacions de risc." La voluntat de Farmaoptics és col·laborar amb el territori on es troba ubicada la seu central del grup i contribuir a protegir la salut dels treballadors que presten serveis en situacions d'emergència.

Les mascaretes lliurades formen part del catàleg de productes Farmaoptics que es van incorporar a l'inici de la Covid-19 per facilitar el subministrament d'articles d'higiene i protecció als associats. L'acte de lliurament va tenir lloc el passat dilluns 27 de juny a la seu central de Farmaoptics i van estar presents representants de Farmaoptics i del Parc de Bombers de Tàrrega.


Imatge: Per part de Farmaoptics: Tresa Llobet, CEO i Ramona Farré, directora tècnica. Per part del Parc de Bombers, Pere Escabias, responsable de Parc i Toni Vila, bomber

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 8°C
  DC.
 • 8°C
  DJ.
 • 8°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 9°C
  DG.

En directe

Els Informatius