dimarts, 5 de juliol 2022

Últimes places disponibles per participar al Curs Art i Territori

Últimes places disponibles per participar al Curs Art i Territori

Agramunt acollirà, del 7 al 9 de juliol, la 8a edició del curs d'Art i Territori, un curs pensat perquè les persones que siguin sensibles a l'art i al territori puguin experimentar en l'àmbit de la creació artística. La coordinadora del curs, Maria Codorniu, indica que, en aquesta ocasió, es faran dos projectes col·laboratius de gran format en el que es tractaran les fibres vegetals i les aplicacions que han tingut, al llarg dels segles, en la vida quotidiana i en l'art. La primera intervenció, indica Codorniu, versarà sobre les llavors i la sobirania alimentària: "Farem dos grans tallers de creació col·lectiva. El primer es farà el dijous i serà un taller que es farà amb llavors i parlarà sobre la sobirania alimentària".

El segon taller de gran format es farà el divendres i el dissabte, fent tres creacions de gran format amb vímet i reflexionant sobre la sobirania energètica.

El primer taller estarà impartit per Núria Costa Balasch i el segon, per Julia de la Cal. A part, també acabaran de conformar el cos docent la professora de la UdL, Glòria Jové Monclús; Joan Maria Minguet Batllori (escriptor) i Pau Minguet Sánchez (Fundació Privada Guillem Viladot). 

El curs té una durada de 20 hores lectives repartides en tres dies. Hi ha la possibilitat d'inscriure's només per a les sessions de dijous o només per a les de divendres i dissabte. El preu dels tres dies és de 70 euros, només dijous 25 euros i divendres i dissabte 50 euros. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de la web de la UdL.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 22°C
  DG.
 • 21°C
  DL.
 • 21°C
  DT.

En directe

Els Informatius