dijous, 7 juliol 2022

L'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt tanca el curs 2021-22 amb una valoració de 8,2

L'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt tanca el curs 2021-22 amb una valoració de 8,2

L'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt ha tancat el curs 2021-22 amb una molt bona valoració per part dels seus participants, que han valorat el curs amb un 8,2. Aquesta nota es desprèn de les enquestes que es van entregar als participants al curs i que han pogut complimentar a l'acabar aquesta activitat. En aquestes enquestes també es valora els ponents que més han agradat i els que menys, per tal d'establir les línies d'actuació de cara al proper curs. El vicepresident de l'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt, Josep Queralt, indica que, en base a les enquestes, es confecciona la programació pel següent curs. Per exemple, la bona valoració que els participants fan de les sortides fa que se'n programin de noves per l'any que ve. Així ho indica Queralt: "Hem de fer sortides. L'any que ve anirem al Liceu i potser anirem a Montserrat, on hi ha un museu molt interessant".

Entre els conferenciants que ja s'han tancat pel proper curs, Queralt n'avança alguns: "Tornarà una persona que ens agrada molt, com és en Joan Vives, de Catalunya Música, que ens explicarà la història del vals i també tindrem una quota d'agramuntins com en Joan Puig o la Virginia Costafreda".

Dir que l'Aula tanca el curs amb 205 inscrits, amb la participació mitjana de més d'un centenar d'alumnes a cada sessió.


Imatge: Imatge de la última sessió de l'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt d'aquest any, a càrrec del Màgic Andreu

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h NE

 • 13°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 5°C
  DG
 • 6°C
  DL
 • 12°C
  DT

En directe

Els Informatius