dijous, 7 juliol 2022

El Curs Art i Territori arranca amb el taller sobre sobirania alimentària i art de Núria Costa

El Curs Art i Territori arranca amb el taller sobre sobirania alimentària i art de Núria Costa

L'artista Núria Costa ha sigut l'encarregada de guiar avui el primer projecte artístic que es farà en el curs ‘Art i Territori', que tindrà lloc des d'avui i fins dissabte a Agramunt. En el cas d'avui, Costa proposa als participants al curs reflexionar sobre la sobirania alimentària en base a l'art i, més concretament, fent paper plantable a partir de materials reciclats: "El que proposo és fer paper plantable a partir de reciclar sacs de llavors transgèniques. El que vull és revisar el que seria la sobirania alimentària".

El taller continuarà a la tarda, quan es farà l'acció col·laborativa ‘PlantACCIÓ', en la que es sembrarà el paper plantable.

La jornada d'avui ha començat amb la inauguració, a càrrec de l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández; la regidora de Cultura, Amanda Cardona; la representant de la Fundació Privada Espai Guinovart, Lluïsa Gabarra; i Pau Minguet, director de la Fundació Privada Guillem Viladot i responsable de la xerrada que oferirà a la tarda, ‘Connexions i lligams vitals identitaris'.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h NE

 • 13°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 5°C
  DG
 • 6°C
  DL
 • 12°C
  DT

En directe

Els Informatius