dilluns, 11 juliol 2022

Valoren positivament el camp de treball local, que tindrà continuïtat

Valoren positivament el camp de treball local, que tindrà continuïtat

Agramunt va acollir, a finals de juny, el segon camp de treball local on hi van participar un grup de setze joves de 13 i 14 anys. La valoració que s'ha fet des de l'ajuntament és positiva i la bona resposta dels joves encoratja a l'organització a continuar impulsant iniciatives com aquesta que per una part milloren el poble i fomenten la participació dels joves en activitats organitzades des del consistori.

Al llarg de la setmana, els joves, van dur a terme diferents tasques per millorar diferents espais del municipi. Entre les accions que van fer hi ha treballs de jardineria, l'arranjament d'una barana de protecció, la neteja i adequació dels bancs del passeig Josep Brufau, i tasques de neteja i desbrossament. A més, els joves van ser els encarregats de pintar els passos de vianants inclusius davant els centres educatius.

Des de la regidoria de Joventut, es valora molt positivament la implicació una vegada més del jovent del municipi. Per la seva part, els joves participants, amb les seves valoracions, han destacat la bona entesa del grup de treball i la bona relació amb els monitors. També han fet propostes de millora que des de la regidoria s'aplicaran en propers camps de treball.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 27°C
  DJ

En directe

Els Informatius