divendres, 15 juliol 2022

El Museu de la Vida Rural inaugura l'exposició 'Paisatge Viladot'

El Museu de la Vida Rural inaugura l'exposició 'Paisatge Viladot'

En el marc de la commemoració de l'Any Guillem Viladot, i en el marc del centenari del seu naixement, el Museu de la Vida Rural i Lo Pardal inauguraran l'exposició ‘Paisatge Viladot', que mostrarà l'ús del paisatge agramuntí en la seva obra. 

Per fer-ho, l'exposició es centra en la producció més plàstica del poeta de Riella. Una obra plàstica que, segons el mateix autor, no va deixar mai de ser una producció poètica. És a dir, poemes que en molts casos guanyaven volum gràcies als objectes que contenien. Des d'aquesta perspectiva, i tot fent un repàs de la seva trajectòria, s'hi troben quatre maneres en què Viladot ha representat o inclòs el paisatge riberenc dins de les seves produccions més plàstiques.

L'acte d'inauguració es farà el dissabte 16 de juliol a les 12 h i comptarà amb Josep Bertran, comissari de l'exposició; Pau Minguet, director de Lo Pardal; Aida Morgades, 1a tinent d'alcalde de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí; Enric Mercadé, regidor de comerç, cultura, festes i tecnologies de la informació de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí; Sílvia Fernández, alcadessa d'Agramunt; i Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural. 

L'exposició es podrà visitar fins al 25 de setembre al Museu de la Vida Rural.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h NE

 • 13°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 6°C
  DG
 • 7°C
  DL
 • 10°C
  DT

En directe

Els Informatius