dijous, 21 juliol 2022

Montclar celebra la Festa Major, que recupera la normalitat, i el 13è Montclar Rock

Montclar celebra la Festa Major, que recupera la normalitat, i el 13è Montclar Rock

Montclar inicia avui els actes de la Festa Major, que aquest any recupera la normalitat després de les restriccions per la pandèmia. El component de l'Associació de Jovent de Montclar, Gerard Fontanet, indica que s'ha organitzat una Festa Major per a tots els públics: "Hem tornat a fer els actes que fèiem habitualment, tots sense restriccions i de forma presencial. Tenim actes per a tots els públics, des dels més joves fins als més grans, passant pels típics concerts. Hem intentat d'oferir una varietat d'activitats que puguin agradar a tothom".

Les activitats començaran avui, dijous, 21 de juliol, amb els actes previs a la festa, com són el monòleg a la fresca, que anirà a càrrec del showman Guillem Estadella; i el concert, amb el grup Llegums i DJ's locals. No serà fins divendres, no obstant, quan començarà de forma oficial la Festa Major amb el pregó i el sopar de poble. Durant el dissabte es faran activitats com el campionat de botifarra; una gimcana aquàtica, la visita al castell de Montclar o la sessió de ball a càrrec de Excelsior. 

El diumenge començarà amb la missa solemne en honor a Sant Jaume i el parc infantil a la tarda. També es farà ball de tarda amb l'orquestra Voralmar. Tancarà els actes del diumenge un sopar popular.

Pel que fa a les nits, aquest any es recupera el Montclar Rock. El concert del divendres anirà a càrrec d'Atzavara, The Pink Goats i DJ Berni. La nit més forta, no obstant, és la del dissabte: "El dissabte teníem moltes ganes de tornar a portar tres grups més el DJ i que fos una llarga nit de rock. Començarem amb el grup Fauna; continuarem amb Bredda, un dels grups que més està pujant en aquests moments i acabem abm el grup de La Cosa Nostra, que és un grup de versions". La nit acabarà amb DJ Jordi Balagué.

Tot i que el dilluns és un dia laborable, també s'han organitzat dues activitats, com és la traca i jocs japonesos al matí i la pintada de murals a la tarda.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h NE

 • 13°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 5°C
  DG
 • 6°C
  DL
 • 12°C
  DT

En directe

Els Informatius